SONY

x

AMSTERDAM FASHION WEEK 2019

Ben jij geïnteresseerd in een nieuwe Sony Systeemcamera, maar twijfel je nog?

Dan nodigen Sony en Colorwood jouw graag uit om Sony’s laatste foto- en video-innovaties zelf te ervaren tijdens de catwalkshow van bekend modehuis Natan op de Amsterdam Fashion Week. Onder begeleiding van gerenommeerd fotograaf Kurt Stallaert kan je de kracht van de Sony A1 zelf testen en uitdagen.

Naast de Sony A1 zal er een verscheidenheid aan (GM) lenzen en alternatieve body’s van de Sony range beschikbaar zijn voor jou om te testen. Gedurende de dag staat, naast Kurt Stallaert, ook het team van Sony en Colorwood voor je klaar!

Het programma

Het ochtendprogramma bestaat uit ontvangst en 2 inspirerende lezingen van team Sony en fotograaf Kurt Stallaert. Na een heerlijke lunch wordt je voorbereidt op de shoot en krijg je tips en tricks om de tofste beelden te schieten. De opgedane kennis brengen we in de praktijk tijdens de catwalkshow van modehuis Natan. Na afloop van de show sluiten we gezellig af en is er nog extra ruimte om vragen te stellen.
De Sony Experience Day begint met een inloop tussen 09:30 – 10:00 en eindigt rond 16:00.

Kurt Stallaert

Kurt Stallaert (1969, België) wordt geïnspireerd door actuele maatschappelijke en culturele vraagstukken waar hij een vleugje humor aan toevoegt. Vanuit Europa heeft hij zijn werkterrein uitgespreid naar New York, Los Angeles, Azië en Afrika. Stallaert creëert uitgebreide decors in een poging om zijn eigen artistieke taal en denkbeeldige wereld te weerspiegelen. Onderscheidende esthetiek en een engagement met beweging, tijd en verandering in zijn fotografische beelden zijn allemaal aspecten die Stallaerts oeuvre in de context van hedendaagse beeldende kunst tot een unieke ervaring verheffen. Kurt ontving verschillende Eurobest Awards, waaronder goud op het NY Festival en hij staat vermeld in de top 10 van de wereldranglijst van reclamefotografen door het tijdschrift Luerzers International Archive.

Productlancering Sony PRO ALPHA
Wil je een nieuw product aan de markt introduceren? Dan is een productlancering of productpresentatie cruciaal. Daarom gelooft 10WAVES in de kracht van live communicatie. De eerste indruk is het belangrijkst. Zo ook voor je nieuwe product.

Opdrachtgever
Sony Pro Digital Imaging

Productlancering
Sony PRO ALPHA A1

Evenement
Amsterdam Fashion Week 2019

Locatie
De Nieuwe Kerk, Amsterdam

Expertise

CREATIE
STRATEGIE
EVENT PRODUCTIE
EXPERIENCE MARKETING

 

Arrow-up