KLM Royal Dutch Airlines

x

T-MOBILE Nederland

KLM ondertekent vandaag een nieuw contract met T-Mobile. De vliegtuigmaatschappij sluit voor drie jaar haar mobiele spraak en data abonnementen af bij T-Mobile.

Voorafgaand aan de overeenkomst heeft T-Mobile de bereikbaarheid van een aantal ‘bedrijfskritische’ locaties van KLM getest, waaronder de platforms en hangars. Het stabiele netwerk van T-Mobile voldoet zoals verwacht overal. Voor een gedeelte van de aansluitingen verzorgt T-Mobile de integratie met de vaste lijnen van KLM.

Betrouwbaarheid en veiligheid zijn voor KLM heel belangrijk. Dat stelt hoge eisen aan de onderlinge communicatie tussen medewerkers. KLM eist optimale bereikbaarheid en stabiliteit van haar provider. En uiteraard een goede service. T-Mobile kan KLM dit bieden tegen een goede prijs.

10WAVES is gespecialiseerd in het creatief opzetten van diverse joint promotion’s. Een Joint promotion is een samenwerkingsverband van meerdere merken tijdens een gezamenlijke actie van tijdelijke aard. Dit kunnen twee of meer partijen zijn, waarbij de ene partij doorgaans zorgt voor de communicatie, terwijl de ander het feitelijke voordeel biedt. Beide merken kunnen profiteren van de extra aandacht of omzet die met het uitvoeren van deze actie gerealiseerd kan worden.

In opdracht van
KLM Royal Dutch Airlines

Partner
T-Mobile Nederland

Evenement
KLM100 (100-jarig bestaan)

Locatie
KLM Hangar 10 & 11, Amsterdam Airport Schiphol-Oost (beveiligd gebied)

Talk & Connect
T-Mobile Talk. “De toekomst” van data managementop zaterdag 6 October 2019

Product placement, branding & sponsoring
15x KLM100 x  T-Mobile WIFI + 4G boosters
3x   KLM100 x T-Mobile lockers + chargers
1x    KLM100 x T-Mobile 4G x KLM100 Ranger voor KLM100 Experience

100 dagen KLM staff in T-Mobile x KLM webshop.

Media
KLM Holland Herald
T-Mobile 1/1 fc in “De Telegraaf Special”

Expertise

Creatie
Strategie
Productie
Marketing

Wil je meer horen over dit project? Neem dan contact op!

Brand Partnership

t-mobile locker
Arrow-up