SONY

x

Amsterdam Fashion Week 2019

Don’t love your dream but live your dream. 10WAVES is dé matchmaker tussen merken en brand ambassadors. Onze matches zijn gebaseerd op creativiteit, relevantie en duurzame mogelijkheden voor activatie.

Brand Events
Merkpositionering. Merkbeleving. Productlancering. Hoe doe je dat beter dan via een brand event, waarin live communicatie en zeven contactmomenten de sleutel vormen tot beweging en succes!

Productlancering SONY PRO ALPHA
Wil je een nieuw product aan de markt introduceren? Dan is een productlancering of productpresentatie cruciaal. Daarom gelooft 10WAVES in de kracht van live communicatie. De eerste indruk is het belangrijkst. Zo ook voor je nieuwe product. 

Wij laten jouw doelgroep(en) tijdens een indrukwekkend event kennismaken met het nieuwe product en laten hen dit product ervaren. Aan de hand van jouw doelstellingen en wensen creëren we een stappenplan. Hierin zorgen live momenten en een goed doordachte strategie met meerdere contactmomenten ervoor dat je doelgroep zich verbonden voelt met jouw product of merk.

Opdrachtgever
SONY Europe

Productlancering
SONY PRO ALPHA

Evenement
Amsterdam Fashion Week 2019

Locatie
De Nieuwe Kerk, Amsterdam

Doelstelling
20 high end fashion fotografen kennis laten maken met de SONY PRO ALPHA tijdens Amsterdam Fashion Week middels SONY PRO Masterclass. Daarna waren de fotografen tijdens het event vrij om overal foto’s te maken en de camera in alle omstandigheden beter te ervaren.

Arrow-up