Royal Flora Holland

x

Amsterdam Fashion Week 2016

10WAVES is gespecialiseerd in het creatief opzetten van diverse joint promotion’s. Denk hierbij aan design, packaging, media, package deals, data capturing, evenement, product en de totale merkintegratie. Een Joint promotion is een samenwerkingsverband van meerdere merken tijdens een gezamenlijke actie van tijdelijke aard. Dit kunnen twee of meer partijen zijn, waarbij de ene partij doorgaans zorgt voor de communicatie, terwijl de ander het feitelijke voordeel biedt. Beide merken kun profiteren van de extra aandacht of omzet die met het uitvoeren van deze actie gerealiseerd kan worden.

Opdrachtgever
Royal Flora Holland

Evenement
Amsterdam Fashion Week

Locatie
Gashouder, Westergasfabriek, Amsterdam

Doelstelling
Bloemen gebruiken als inspiratiebron voor Fashion. Garden of Eden

Ontwerpster Liselore Frowijn creëerde een modisch bloemenparadijs op de catwalk tijdens Amsterdam fashionweek 2016. Op zaterdag 9 juli presenteerde Liselore Frowijn haar nieuwe collectie ‘Afropolitan’ in de Gashouderfabriek. De tropische bloemen en planten vormde de perfecte omlijsting voor de collectie van de designer.

Het decor was opgebouwd uit exotische bloemen en planten, waaronder vele anthurium en het publiek werd verwelkomd door het geluid van tjilpende vogels, dat langzaam veranderde in krekelgekras.

Sarah Dikker (Hollands Beste Bloemstylist) had de catwalk omgetoverd tot een exotisch decor met zes kleurrijke torens van bloemen en planten. Zij maakte onder meer gebruik van Anthuriums Strelizia’s, Orchideeën, Cyclamen, Cellosia en Medinilla’s, die beschikbaar werden gesteld door telers van Royal FloraHolland.

Liselore Frowijn werkte voor haar nieuwste ontwerpen samen met luxe stoffenontwerper Vlisco. De collectie bevat veel rijke en avontuurlijke dessins. De talentvolle Frowijn heeft veel lof ontvangen sinds zij in 2013 cum laude afstudeerde aan de kunstacademie ArtEZ in Arnhem. Zo won zij de Frans Molenaar Couture Award en de Grand Prix Chloe tijdens de internationale mode-wedstrijd Hyères 2014. Haar ontwerpen bestaan uit veel kleur en prints.

Brand Partnership

Arrow-up