Zaterdag 3 juli: De Muziekids Nationale Autowasdag 2021 

PERSBERICHT

Deze week roepen Muziekids Ambassadeurs zoals Guus Meeuwis, Kenny B en Armin van Buuren via social media iedereen op om op zaterdag 3 juli zijn/haar auto te gaan wassen om zoveel mogelijk geld op te halen en zo de kinderen in de ziekenhuizen te steunen. Want dit is heel hard nodig! Deze ambassadeurs zetten zich al jaren in voor deze mooie stichting.

BOVAG

Eén dag auto’s wassen en poetsen voor het goede doel, dat doen we op de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 3 juli! Het bestuur heeft als goed doel, stichting Muziekids gekozen. 

Voor elke wassing die een deelnemend BOVAG-autowasbedrijf doet op 3 juli, draagt de deelnemende vestiging 1 euro af. 

Voor elke poetsbeurt die een BOVAG-poetsbedrijf uitvoert (op 3 juli of gedurende de hele week), draagt de deelnemer 10% van de opbrengst af. 

Om de actie nog leuker te maken maakt BOVAG samen met de Muziekids een kleurplaat voor kinderen. BOVAG-bedrijven die meedoen kunnen deze voorafgaand en op de Nationale Autowasdag uitdelen. De ingekleurde exemplaren kunnen kosteloos opgestuurd worden naar het antwoordnummer van BOVAG en uit de inzendingen worden winnaars getrokken voor een dagje weg met het hele gezin.

Na afloop van de actie worden alle tekeningen verzameld door BOVAG om ze uiteindelijk samen met de cheque, van het ingezamelde bedrag, aan te bieden aan de Muziekids. 

Onder de noemer ‘Wij steken de Muziekids een hart onder de riem!’. Het eindbedrag wordt na 12 juli geïnventariseerd.

Meer Nieuws

Sponsoring & Sales Manager

VACATURE: Sponsoring & Sales Manager  Wil jij met het bedrijfsleven aan tafel zitten om partnership

Arrow-up