SONY

x

Amsterdam Fashion Week 2021

Brand Events
Merkpositionering. Merkbeleving. Productlancering. Hoe doe je dat beter dan via een brand event, waarin live communicatie en zeven contactmomenten de sleutel vormen tot beweging en succes!

Productlancering
Wil je een nieuw product aan de markt introduceren? Dan is een productlancering of productpresentatie cruciaal. Daarom gelooft 10WAVES in de kracht van live communicatie. De eerste indruk is het belangrijkst. Zo ook voor je nieuwe product. 

Wij laten jouw doelgroep(en) tijdens een indrukwekkend event kennismaken met het nieuwe product en laten hen dit product ervaren. Aan de hand van jouw doelstellingen en wensen creëren we een stappenplan. Hierin zorgen live momenten en een goed doordachte strategie met meerdere contactmomenten ervoor dat je doelgroep zich verbonden voelt met jouw product of merk.

Opdrachtgever
SONY

Productlancering
SONY PRO ALPHA A1

Evenement
Amsterdam Fashion Week 2021

Locatie
Hotel de L’Europe, Amsterdam

Doelstelling
15 high end fashion fotografen kennis laten maken met de SONY PRO ALPHA A1 tijdens Amsterdam Fashion Week middels SONY PRO Masterclass. Daarna waren de fotografen tijdens het event vrij om overal foto’s te maken en de camera in alle omstandigheden beter te ervaren.

Brand Partnership

Arrow-up