KLM100

x

RITUALS

10WAVES is gespecialiseerd in het creatief opzetten van diverse joint promotion’s. Denk hierbij aan design, packaging, media, package deals, data capturing, evenement, product en de totale merkintegratie. Een Joint promotion is een samenwerkingsverband van meerdere merken tijdens een gezamenlijke actie van tijdelijke aard. Dit kunnen twee of meer partijen zijn, waarbij de ene partij doorgaans zorgt voor de communicatie, terwijl de ander het feitelijke voordeel biedt. Beide merken kunnen profiteren van de extra aandacht of omzet die met het uitvoeren van deze actie gerealiseerd kan worden.

In opdracht van
KLM Royal Dutch Airlines

Partner
RITUALS COSMETICS

Het verhaal
Tijdens de viering van KLM100 hebben KLM x Rituals samen opgetrokken door het realiseren en uitbreiden van de “ The Amsterdam Collection”

Voor de ‘The Amsterdam Collection’ liet Rituals zich inspireren door ‘Waar het Verre Oosten en het historische Westen voor het eerst samenkwamen’. De geuren uit de nieuwe lijn zijn hier een afspiegeling van: Nederlandse tulpen en Japanse yuzu. De Rituals producten worden vanaf zondag 28 oktober 2018 gefaseerd aan boord gebracht.

De look & feel van ‘The Amsterdam Collection’ is geïnspireerd op het design van ‘De Dekselvaas’ (gedateerd 1695-1700) van kunstenaar Gerrit Pietersz Kam. De vaas is sinds 1969 eigendom van het Rijksmuseum. De bloemen en takken op de vaas met deksel zijn gebaseerd op Aziatische keramiek en textiel.

Brand Activation
KLM Crown Lounge @ Amsterdam Airport Schiphol
KLM100 x Rituals pop-up store
KLM100 x Rituals Amsterdam Collection voor Goodiebag
klm.com/shop

Wanneer
KLM100 Experience Days

Assortiment
Rituals Amsterdam Collection Shower Foam
Rituals Amsterdam Collection Body Cream
Rituals Amsterdam Collection Body Mist

Media:
KLM Holland Herald (print)
KLM The Flying Dutchman (print)
KLM iFly (digital)

KLM Inflight Services
KLM Catering Services
KLM Crown Lounge (Amsterdam Airport Schiphol)

KLM YouTube (social)
KLM Facebook
KLM Instagram

Expertise

Creatie
Strategie
Productie
Marketing

Wil je meer horen over dit project? Neem dan contact op!

Brand Partnership

Rituals1
Arrow-up