KLM100

x

DOUWE EGBERTS

Don’t love your dream but live your dream. 10WAVES is dĂ© matchmaker tussen merken en brand ambassadors. Onze matches zijn gebaseerd op creativiteit, relevantie en duurzame mogelijkheden voor activatie.

10WAVES is gespecialiseerd in het creatief opzetten van diverse joint promotion’s. Denk hierbij aan design, packaging, media, package deals, data capturing, evenement, product en de totale merkintegratie. Een Joint promotion is een samenwerkingsverband van meerdere merken tijdens een gezamenlijke actie van tijdelijke aard. Dit kunnen twee of meer partijen zijn, waarbij de ene partij doorgaans zorgt voor de communicatie, terwijl de ander het feitelijke voordeel biedt. Beide merken kunnen profiteren van de extra aandacht of omzet die met het uitvoeren van deze actie gerealiseerd kan worden.

Opdrachtgever
KLM Royal Dutch Airlines

Partner
Douwe Egberts Professional

Evenement
KLM100 (100-jarig bestaan)

Product placement, branding & sponsoring
17 x Douwe Egberts vol automatische koffie machines
100.000 x KLM100 x Douwe Egberts Koffie cups

Koffie
Cappuchino
Thee
Warme Chocolademelk

Brand activation
Douwe Egberts signing op backdrop
Douwe Egberts LED- signing op KLM Club huis
Douwe Egberts vintage decoratie in KLM100 clubhuis
Douwe Egberts voor KLM100 Goodiebags

Media:
KLM Holland Herald (print)
KLM The Flying Dutchman (print)
KLM iFly (digital)

KLM Inflight Services
KLM Catering Services
KLM Crown Lounge (Amsterdam Airport Schiphol)

KLM YouTube (social)
KLM Facebook
KLM Instagram

KLM & Douwe Egberts bundelen krachten voor een Hollandse smaakbeleving

Vanaf 1 oktober 2018 serveert KLM op al haar vluchten, zowel naar Europese als intercontinentale bestemmingen, duurzame koffie van Douwe Egberts. Lekkere en kwalitatief goede koffie is belangrijk voor de klanten van KLM. De twee Hollandse merken, met een rijke historie, delen hun passie om mensen samen te brengen.

Passagiers krijgen vanaf oktober de nieuwe koffie geserveerd aan boord van KLM. Duurzaamheid is belangrijk voor KLM en kiest daarom bewust voor UTZ gecertificeerde koffie van Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional. De luchtvaartmaatschappij heeft gekozen voor een speciale blend die perfect aansluit bij de smaakbeleving op grote hoogte, zodat een kop koffie in de lucht net zo goed smaakt als op de grond. Klanten kunnen de duurzame koffie ook ervaren in de Europese Crown Lounge en de intercontinentale Crown Lounge. Voor KLM-medewerkers in Nederland is de koffie vanaf oktober ook beschikbaar op hun werkplek.

Arrow-up