KLM100

x

ASICS

Don’t love your dream but live your dream. 10WAVES is dé matchmaker tussen merken en brand ambassadors. Onze matches zijn gebaseerd op creativiteit, relevantie en duurzame mogelijkheden voor activatie.

10WAVES is gespecialiseerd in het creatief opzetten van diverse joint promotion’s. Denk hierbij aan design, packaging, media, package deals, data capturing, evenement, product en de totale merkintegratie.

Een Joint promotion is een samenwerkingsverband van meerdere merken tijdens een gezamenlijke actie van tijdelijke aard. Dit kunnen twee of meer partijen zijn, waarbij de ene partij doorgaans zorgt voor de communicatie, terwijl de ander het feitelijke voordeel biedt. Beide merken kunnen profiteren van de extra aandacht of omzet die met het uitvoeren van deze actie gerealiseerd kan worden.

In opdracht van
KLM Royal Dutch Airlines

Partner
ASICS Europe

Evenement
KLM100 (100-jarig bestaan)

Locatie
KLM Hangar 10 & 11, Amsterdam Airport Schiphol-Oost (beveiligd gebied)

Als startpunt van de samenwerking én in het kader van de honderdste verjaardag van KLM is vandaag de speciale ASICS KLM100 hardloopschoen gelanceerd. ASICS’ CEO EMEA Alistair Cameron overhandigde de schoen aan KLM’s president-directeur Pieter Elbers.

KLM & Running
De samenwerking met ASICS, hét sportmerk voor hardlopers, is een logische stap in KLM’s commitment aan ‘running’. Sinds eind vorig jaar is KLM titelsponsor van de Urban Trail Series en ook sponsort KLM de Dam tot Damloop en de TCS Amsterdam Marathon. KLM is supporter van hardlopen, omdat het gezond, laagdrempelig en een uitstekende manier om de wereld te ontdekken is, zowel dichtbij huis als tijdens een zakentrip of vakantie.

KLM100 Limited Edition schoen
De ASICS KLM100 schoen is speciaal voor KLM’s honderdste verjaardag ontworpen door ASICS in een limited edition, die KLM-medewerkers via een voorinschrijving konden bestellen. De schoen, model ROADHAWK FF2, is uitgevoerd in KLM-blauw met unieke details en een oranje accent. In de ASICS-webshop en in de flagship stores in Amsterdam en Rotterdam is de schoen in een beperkte oplage vanaf vandaag beschikbaar voor de (frequente) reiziger en de consument.

Medewerkers in beweging
Als een van de grootste private werkgevers van Nederland vindt KLM aandacht voor gezondheid belangrijk. Daarom helpt KLM haar medewerkers in beweging komen door het aanbieden van coaching, workshops en een KLM-loopprogramma. Elk jaar doen zo’n 1.200 KLM’ers mee aan de Dam tot Damloop.

Expertise

Creatie
Strategie
Productie
Brand Marketing
Corporate Sponsoring
Merchandising

Wil je meer horen over dit project? Neem dan contact op!

 

Arrow-up