KLM

x

BOLS AMSTERDAM

Don’t love your dream but live your dream. 10WAVES is dé matchmaker tussen merken en brand ambassadors. Onze matches zijn gebaseerd op creativiteit, relevantie en duurzame mogelijkheden voor activatie.

10WAVES is gespecialiseerd in het creatief opzetten van diverse joint promotion’s. Denk hierbij aan design, packaging, media, package deals, data capturing, evenement, product en de totale merkintegratie. Een Joint promotion is een samenwerkingsverband van meerdere merken tijdens een gezamenlijke actie van tijdelijke aard. Dit kunnen twee of meer partijen zijn, waarbij de ene partij doorgaans zorgt voor de communicatie, terwijl de ander het feitelijke voordeel biedt. Beide merken kunnen profiteren van de extra aandacht of omzet die met het uitvoeren van deze actie gerealiseerd kan worden.

Opdrachtgever
KLM Royal Dutch Airlines

Partner
BOLS Amsterdam

Evenement
KLM100 (100-jarig bestaan)

Locatie
KLM Hangar 10 & 11, Amsterdam Airport Schiphol-Oost (beveiligd gebied)

Product placement, branding & sponsoring
Negroni Cocktail bar
Negroni The Flying Dutchman cocktail
Negroni branded cocktail glazen
Negroni staff

Wat
1919 is niet alleen het jaar waarin KLM is opgericht, maar ook het jaar waarin de Negroni cocktail is uitgevonden. Dit drankje bestaat uit gin, vermouth en Campari.

Om dit te vieren heeft destillateur Bols een speciale variant voor KLM ontworpen. Deze is naar eigen zeggen ‘lichter en frisser’. De cocktail is vanaf heden verkrijgbaar aan boord van KLM vluchten.

Wanneer
7 oktober 2019

Media
KLM Holland Herald (print)
KLM The Flying Dutchman (print)
KLM iFly (digital)

KLM Inflight Services
KLM Catering Services
KLM Crown Lounge (Amsterdam Airport Schiphol)

KLM YouTube (social)
KLM Facebook
KLM Instagram

Arrow-up