De Nationale Autowasdag

x

Muziekids!

Eén dag auto’s wassen en poetsen voor het goede doel, dat doen we op de BOVAG Nationale Autowasdag op zaterdag 3 juli!

Als kind ben je in een ziekenhuis, kliniek of revalidatiecentrum, vaak jezelf niet meer. Het draait daar dan niet om wié jij bent, maar om wat voor ziekte, aandoening of handicap je hebt. Dat is al niet leuk, maar soms kan het ook een vervelende, verdrietige én als je pech hebt, langdurige periode zijn.

Stichting Muziekids wil je dan afleiding, ontspanning en plezier bieden. Daarmee je stressniveau verlagen en jouw genezingsproces zoveel mogelijk stimuleren.

De actie
Voor elke wassing die een deelnemend BOVAG-autowasbedrijf doet op 3 juli, draagt de deelnemende vestiging 1 euro af. Voor elke poetsbeurt die een BOVAG-poetsbedrijf uitvoert (op 3 juli of gedurende de hele week), draagt de deelnemer 10% van de opbrengst af. BOVAG hoopt met de Nationale Autowasdag een bedrag van minimaal €30.000,- in te zamelen voor de Muziekids. Maar dit kan natuurlijk veel meer worden als iedereen deelneemt en het mooi ‘wasweer’ wordt.

Om de actie nog leuker te maken maakt BOVAG samen met de Muziekids een kleurplaat voor kinderen. BOVAG-bedrijven die meedoen kunnen deze voorafgaand en op de Nationale Autowasdag uitdelen. De ingekleurde exemplaren kunnen kosteloos opgestuurd worden naar het antwoordnummer van BOVAG en uit de inzendingen worden winnaars getrokken voor een dagje weg met het hele gezin.

Na afloop van de actie worden alle tekeningen verzameld door BOVAG om ze uiteindelijk samen met de cheque, van het ingezamelde bedrag, aan te bieden aan Muziekids.

Totale opbrengst voor Stichting Muziekids: EUR 28.617,-

Expertise

Creatie
Strategie
Productie
Marketing

Wil je meer horen over dit project? Neem dan contact op!

Arrow-up