Bud

x

Amsterdam Fashion Week 2019

Don’t love your dream but live your dream. 10WAVES is dĂ© matchmaker tussen merken en brand ambassadors. Onze matches zijn gebaseerd op creativiteit, relevantie en duurzame mogelijkheden voor activatie.

10WAVES is gespecialiseerd in het creatief opzetten van diverse joint promotion’s. Denk hierbij aan design, packaging, media, package deals, data capturing, evenement, product en de totale merkintegratie. Een Joint promotion is een samenwerkingsverband van meerdere merken tijdens een gezamenlijke actie van tijdelijke aard. Dit kunnen twee of meer partijen zijn, waarbij de ene partij doorgaans zorgt voor de communicatie, terwijl de ander het feitelijke voordeel biedt. Beide merken kunnen profiteren van de extra aandacht of omzet die met het uitvoeren van deze actie gerealiseerd kan worden.

In opdpracht van
BUD

Evenement
Amsterdam Fashion Week

Product Placement & Branding
BUD beer
BUD bars
BUD LED-signing
BUD vintage koelkasten
BUD photobooth merkactivatie
BUD fotograaf

Expertise

Creatie
Strategie
Productie
Marketing

Het verhaal
Een biermerk dat zich verzet tegen de mainstream; Bud engageert zich voor opkomend talent en creatievelingen, en is sinds vorig jaar ook een household name in de Nederlandse mode-industrie. Zo werkte het merk al samen met Daily Paper, TNO, en ondersteunt deze AFW Studio de show van Danielle Cathari.

BUDX is een initiatief van het biermerk Bud, dit hebben we opgezet om nieuwe culture initiatieven te identificeren en een platform te bieden. Sinds 2016 ondersteunen we wereldwijd (lokaal) talent, met als doel mensen te inspireren, hen groots te laten denken en hun ambities na te streven.

Door de sterke connectie met muziek, kunst, mode en lifestyle ligt de focus op het samenbrengen van talenten uit deze disciplines.

Expertise

Creatie
Strategie
Productie
Marketing

Wil je meer horen over dit project? Neem dan contact op!

 

Arrow-up