MVR BRAND PARTNERSHIPS wordt 10WAVES!

MVR Brand Partnerships heet vanaf vandaag 10WAVES. De naamsverandering gaat gepaard met een nieuw logo. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie van de onderneming die tot doel heeft om gericht en duurzaam te innoveren en daarmee haar toegevoegde waarde te vergroten.

10WAVES is gespecialiseerd in het bedenken, bemiddelen, organiseren en activeren van strategische samenwerkingen. Vanuit een 360 graden-visie bedenken we marketing strategieën en concepten die de aandacht trekken, enthousiasmeren, overtuigen en verleiden. Wij helpen adverteerders, sponsors en partners met krachtige, creatieve campagnes om hun doelen te realiseren. Die concepten vertalen we door naar succesvolle on- en offline campagnes, met een vlekkeloze en efficiënte uitvoering.

Na bijna vier jaar gebouwd te hebben aan unieke projecten in sponsoring, live communicatie  & events is het tijd voor de volgende stap. Met trots kijken wij terug op bijzondere samenwerkingen met prachtige opdrachtgevers zoals SONY, EYE FILM MUSEUM, DE NATIONALE AUTOWASDAG voor MUZIEKIDS, KLM100, MERCEDES-AMG F1 TEAM, AMSTERDAM FASHION WEEK & AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL. 

Wij zijn een unieke combinatie van drie bureaus onder één dak: 

– Allround sponsoring agency
– Event agency
– Digital agency

Michiel van Rijn, oprichter: “Ondernemen is soms een zoektocht. Ik wilde altijd al een Engelse naam. Dat vind ik mooier en beter klinken. Het getal 10 is mijn geluksnummer. Wave creëert (maatschappelijke) impact. En er zijn meerdere manieren om impact te maken, dromen te verwezenlijken of doelen te bereiken. De combinatie van speelsheid, creativiteit en ambitie valt bij 10WAVES samen. Daarmee is 10WAVES geboren!”

Meer Nieuws

Arrow-up