Diensten

Visie

Vrijheid geeft ruimte aan groei en groei versterkt onze vrijheid. Vrijheid is het fundament waarop 10WAVES bouwt en dat zie je overal in terug. We geloven in de vrijheid om niet beperkt te worden in ons denken of doen. Wij zijn volledig onafhankelijk en zijn vrij om de beste keuzes te maken.

Wij staan voor onafhankelijk advies en een visie die bijdraagt aan de strategie en groei van onze klanten. We nemen de vrijheid om verder te kijken. En dat werkt.

Wat doen wij

10WAVES is gespecialiseerd in het bedenken, bemiddelen, organiseren en activeren  van strategische samenwerkingen. Wij zien het als onze opdracht om businessdoelstellingen om te zetten in de beste marketing- en mediastrategieën en die te laten werken met de inzet van onze teams en technologieën. Ons niveau van dienstverlening vereist een zorgvuldige mix van persoonlijkheden. Elk van ons voelt de innerlijke drang om te groeien. Dat verbindt ons.

Wij helpen marketeers om met krachtige creatieve campagnes doelen te realiseren. Vanuit een 360 graden-visie bedenken we strategieën en concepten die de aandacht trekken, enthousiasmeren, overtuigen en verleiden.

Wij zijn een unieke combinatie van drie bureaus onder één dak:

  • Media & advertising agency;
  • Event sponsoring & production;
  • Brand activation.
Video afspelen

Concepting

Van concept/ idee tot volledige productintegratie en van media planning tot B2B live events. Dat hier een (digitale) crossmediale campagne aan ten grondslag ligt om de juiste doelgroep(en) te bereiken, mag geen verrassing zijn.

1. Strategie

De wereld verandert continu. Ook de manier hoe de consument beweegt. Een goede strategie is noodzakelijk. Daarmee vinden wij de weg naar fans, volgers, kopers, bezoekers en deelnemers etc. De juiste stappen naar slim succes. 

2. Creatie

De kunst van het verrassen, verwonderen, verbazen, verleiden en veroveren. Met uw verhaal precies gericht op uw doelgroep. En dat zorgt voor impact, mooie (meetbare) resultaten en heel veel fans voor uw merk en/of product.

3. Brand activation

Consumenten krijgen meer dan 3.000 branded uitingen per dag op zich afgevuurd. Om als merk opgemerkt te worden moet je daarom verder gaan dan alleen zichtbaar zijn. Mensen moeten je product kunnen voelen, ruiken en proeven. Je doelgroep moet het merk beleven. 10WAVES ontzorgt en biedt totaal concepten om uw doelgroep te bereiken!

4. (Digital) media & PR

Telling the story. Creating content. Building platforms. Van de juiste ondersteuning tot de daadwerkelijke inzet van techniek, middelen en mensen. Wij halen alles en iedereen uit de kast om jouw doelgroep te bereiken via: radio & televisie, print, outdoor, online, social media en goodiebags. All you need is…. The right platform by 10WAVES

5. Performance Marketing

Met slimme data maken wij het verschil. Via doeltreffende analyses die wij vertalen naar digitale marketing. Onze digitale strategen, developers, online marketeers en social media managers sleutelen voortdurend aan het ultieme resultaat.

6. Technologie

Techniek staat voor niets. Maar techniek kan niet zonder gespecialiseerde kennis, de juiste ervaring en mensen die deze techniek begrijpen. Zo optimaliseren, versterken en digitaliseren wij onze campagnes.

7. Strategisch (interim) advies

Het juiste advies is goud waard. Zeker wanneer het gaat om het versterken van merken, het optimaliseren en uitrollen van uw campagnes of het heel precies bereiken van uw doelgroep. En dat raakt.

8. Hospitality & Events

Creating memoriable experiences!! 10WAVES creëert in live communicatie en events de ideale gelegenheid om boodschappen op impactvolle wijze ervaarbaar te maken. Contactmomenten zijn uitgebreider, mindsets opener en er ontstaat ruimte om nog spectaculairder uit te pakken. Mensen willen immers verrast worden door dat ene WOW-effect, ongeacht of zij de rol van consument, medewerker of zakelijke relatie bekleden.

9. Brand Partnerships

10WAVES is dé matchmaker tussen merken en brand ambassadors. Onze matches zijn gebaseerd op relevantie, originaliteit en duurzame mogelijkheden voor activatie.

10. Merchandising

Maak van je fans, je klant. Door middel van een een duidelijk visie, strategie & handelsgeest is de koppeling van product naar fan zo gemaakt!

Arrow-up