Diensten

Wat doen wij

10WAVES is gespecialiseerd in het bedenken, bemiddelen, organiseren en activeren  van strategische samenwerkingen. Wij helpen marketeers om met krachtige creatieve campagnes doelen te realiseren. Vanuit een 360 graden-visie bedenken we strategieën en concepten die de aandacht trekken, enthousiasmeren, overtuigen en verleiden.

In onze creatieve concepten kleuren wij graag buiten de traditionele lijntjes van de marketingcommunicatie en bestaan er geen grenzen binnen het vak van live communicatie. Die concepten vertalen we door naar succesvolle on- en offline campagnes, met een vlekkeloze en efficiënte uitvoering.

Wij zijn een unieke combinatie van drie bureaus onder één dak:

  • Media & advertising agency;
  • Event agency;
  • Branded content agency.

MAKE IMPACT

Concepting

Van concept/ idee tot volledige productintegratie en van media planning tot B2B live events. Dat hier een (digitale) crossmediale campagne aan ten grondslag ligt om de juiste doelgroep(en) te bereiken, mag geen verrassing zijn.

1. Concepts

De wereld verandert continu. Ook de manier hoe de consument beweegt. Een goede strategie is noodzakelijk. Daarmee vinden wij de weg naar fans, volgers, kopers, bezoekers en deelnemers etc. De juiste stappen naar slim succes. 

2. Creatie

Wij verrassen, verwonderen, verbazen, verleiden en veroveren. Met uw verhaal precies gericht op uw doelgroep. En dat zorgt voor impact, mooie (meetbare) resultaten en heel veel fans voor uw merk en/of product.

3. Product Placement

Consumenten krijgen meer dan 3.000 branded uitingen per dag op zich afgevuurd. Om als merk opgemerkt te worden moet je daarom verder gaan dan alleen zichtbaar zijn. Mensen moeten je product kunnen voelen, ruiken en proeven. Je doelgroep moet het merk beleven. 10WAVES ontzorgt en biedt totaal concepten om uw doelgroep te bereiken!

4. Media & PR

Telling the story. Creating the content. Building platforms. Van de juiste ondersteuning tot de daadwerkelijke inzet van techniek, middelen en mensen. Wij halen alles en iedereen uit de kast om jouw doelgroep te bereiken via: radio & televisie, print, outdoor, online, social media en goodiebags. All you need is…. The right platform by 10WAVES

5. High Performance Data

Met slimme data maken wij het verschil. Via doeltreffende analyses die wij vertalen naar digitale marketing. Onze digitale strategen, developers, online marketeers en social media managers sleutelen voortdurend aan het ultieme resultaat.

6. Technologie

Techniek staat voor niets. Maar techniek kan niet zonder gespecialiseerde kennis, de juiste ervaring en mensen die deze techniek begrijpen. Zo optimaliseren, versterken en digitaliseren wij onze campagnes.

7. Strategie Consultancy

Het juiste advies is goud waard. Zeker wanneer het gaat om het versterken van merken, het optimaliseren en uitrollen van uw campagnes of het heel precies bereiken van uw doelgroep. En dat raakt.

8. B2B Events

Creating Memoriable Experience!! 10WAVES creëert in live communicatie en events de ideale gelegenheid om boodschappen op impactvolle wijze ervaarbaar te maken. Contactmomenten zijn uitgebreider, mindsets opener en er ontstaat ruimte om nog spectaculairder uit te pakken. Mensen willen immers verrast worden door dat ene WOW-effect, ongeacht of zij de rol van consument, medewerker of zakelijke relatie bekleden.

9. Partnership Management

Samen maken is samen werken. Met partners die ons precies begrijpen. Zo spreken we namelijk altijd dezelfde taal. In strategie, concept en uitwerking met de juiste impact als eindresultaat.

Arrow-up